zondag 25 september 2011

Wat zou je liefste wens zijn voor de autist(en) in jouw leven..?

Wat, als je iets zou kunnen wensen voor de autist(en) in jouw leven..?

Zonder dat je rekening zou hoeven houden met geld, wetgeving, menskracht, tijd of wat dan ook...?
Wat zou er moeten veranderen of wat zou er moeten zijn..?
Wat wens je hem of haar toe..?

Laat het weten door onderstaand reactieformulier in te vullen,
of mail het naar ons: irmavandermade@gmail.com

We zijn benieuwd...

9 opmerkingen:

  1. I zou willen dat mijn jongens zich nooit meer buitengesloten hoeven te voelen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat deze kinderen de wereld om zich heen kunnen begrijpen. En worden begrepen, hoe lastig het is om in deze samenleving te leven, cq gewenst te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Begrip is het eerste wat er in me op komt, begrip en acceptatie vanuit de maatschappij. Iedereen heeft recht op een eigen plek in de samenleving waar je je begrepen en veilig voelt en weet dat er van je gehouden wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat de wereld om hun heen eens begrip toont voor hun, dat ze ze accepteren zoals ze zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik wens mijn kind dat haar ouders er altijd voor haar zullen zijn. Altijd geduld en begrip zullen tonen en zich nooit boos of gekwetst zullen voelen als ze door haar autisme de verkeerde dingen doet of zegt...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik wens dat mijn zoon zich nooit meer buitengesloten voelt en een lieve meid leert kennen die hem accepteert zoals hij is!!! En dat de sociaal-emotionele onhandigheid niet in de weg meer staat ...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een school die begrijpt dat hij er zelf ook niks aan kan doen, maar dat ze hem moeten nemen zoals hij is en zelf moeten aanpassen in hoe ze met hem omgaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Als ik mocht wensen zonder rekening te houden met geld ,heb ik de droom om een stap tussen begeleid wonen en voledig zelfstandig wonen te creeren.dit om onder andere autisten te zijn die elkaar wel begrijpen ,dit zou denk een steun zijn aan elkaar tegenover de rest van deze maatschappij.
    Ik ben alleenstaande autist met Nah (niet aangeboren hersenletsel)ik ben 46j ik werk op de afdeling electronica bij Fivelingo Appingedam ,ik soldeer daar bv de ledverlichting voor de NS fietsenhokken.
    Ik zou een stuk grond willen op een rustige plek met liefs veel natuur en daar 6 tot 8 woningen/appartementen met knutselruimte op zetten met als doel daar met 6 tot 8 alleenstaande autisten te wonen die min of meer alles samen regelen. Door middel van bv een Ambulant begeleider. Als neutraal persoon om onenigheid goed te regelen onder elkaar En veel natuur om het hoofd leeg te maken en bezig te zijn. Door bv samen aan onderhoud te doen. Zo zijn hierin meer mogelijkheden.

    BeantwoordenVerwijderen